Reisbureau

Het Reisbureau

Tucana Travel is een grote onafhankelijke reisagent in België waardoor we onze liefde en kennis van het reizen aan de klant willen meegeven. We proberen samen de beste en leukste reis voor de klant samen te stellen. Daarom maken we graag tijd voor U.

Markpositie

Door een grote onafhankelijke reisagent te zijn proberen we zo goed mogelijk te bemiddelen tussen de klant en de touroperators of hoteliers. Door onze onafhankelijkheid garanderen wij U dat wij uw belangen te allen tijde objectief te verdedigen.

Informatie

Ons kantoor is uitgerust met de meest moderne technologie zodat wij onmiddellijk voor U alle belangrijke informatie kunnen opvragen en vinden. Wij zijn permanent in contact met alle databanken met interessante promoties, last-minutes, aanbiedingen en vliegtuigprijzen. Wij maken er een punt van om alle informatie die U opvraagt snel en accuraat te beantwoorden.

Solvabiliteit

Wij zijn lid van de VVR (Vereniging van Vlaamse Reisbureaus). Bovendien werken we enkel samen met gereputeerde en solvabele touroperators.

Ervaring

Onze bedienden zijn uiterst ervaren reisadviseurs die u graag bijstaan in uw vakantiekeuze. Ze hebben alle een relevante bestemming, hotel en productkennis.